Bij zowel de Welkoop als de Bouwmarkt Westerbork gelden het komend weekend aangepaste openingstijden.
Bij zowel de Welkoop als de Bouwmarkt Westerbork gelden het komend weekend aangepaste openingstijden. Welkoop Westerbork

Openingstijden Welkoop aangepast voor Pasen

Algemeen

WESTERBORK - Het lange Paasweekend nodigt uit om lekker te tuinieren of te gaan klussen. In deze tijd van het jaar is er bovendien van alles te doen in de tuin en rondom het huis. De handen kunnen uit de mouwen en daarbij kan Welkoop en Bouwmarkt Westerbork helpen met heel veel producten en een uitgebreide service. De klanten moeten komend weekend echter wel rekening houden met aangepaste openingstijden. 

Op Goede Vrijdag en zaterdag kan men bij Welkoop en Bouwmarkt Westerbork terecht van 9.00 tot 18.00 uur. Op Eerste Paasdag blijven de deuren gesloten. Op Paasmaandag geldt een openingstijd van 10.00 tot 17.00 uur. Die dag kunnen klanten van zowel Welkoop als Bouwmarkt Westerbork profiteren van 20 procent korting op een artikel naar keuze. Hiervoor dient de kortingsbon uit de Veldenkrant ingeleverd te worden. Alle reden dus om in een van de komende dagen langs te gaan aan De Noesten 11 in Westerbork.