Afbeelding

Zomeravondvoetbal FIT Boys gaat door

Algemeen

BEILEN - Het FIT Boys Zomeravondvoetbal gaat toch door. Dat heeft de voetbalclub uit Beilen bekend gemaakt naar aanleiding van de versoepeling van de coronaregels per 1 juli.

Lange tijd zag het er naar uit dat het zo populaire zomeravondvoetbal een jaar moest overslaan. Nu vanaf 1 juli ook voor de senioren weer partijvoetbal mogelijk is, verandert dit. 

Woensdag 1 juli is er nog een reguliere trainingsavond bij FIT Boys. Daarna zijn de vier woensdagen in juli weer gereserveerd voor het Zomeravondvoetbal: 8, 15, 22 en 29 juli. Er wordt gestart om 20.00 uur. Het wordt de vierde editie van het zomerspektakel.

Voor de jeugd is er in de zomermaanden veel te doen, voor de senioren niet. Daarom bedacht FIT Boys ooit het Zomeravondvoetbal. Zowel leden als niet-leden van andere verenigingen zijn welkom om onderling een balletje te komen trappen. Wie belangstelling heeft kan gewoon langskomen op sportpark Noord-West en meedoen. De kleedkamers en kantine zijn niet open, maar er kan wel een drankje gekocht worden. 

Uiteraard worden de coronavoorschriften nageleefd.