Afbeelding

Winnaars MOEK worden op 17 april bekend

Algemeen

MIDDEN-DRENTHE - De gemeente Midden-Drenthe maakt op 17 april bekend wie de winnaars zijn van Mooi Op Eigen Kracht (MOEK). 

MOEK is een jaarlijkse prijsvraag waarbij buurten, wijken, dorpen, straten plannen kunnen indienen om hun omgeving mooier en leefbaarder te maken en de onderlinge band te versterken. Het is de vijfde keer dat MOEK georganiseerd wordt. Er zijn dit keer 17 inzendingen. 

Wethouder Dennis Bouwman: ,,Voor de vijfde keer Mooi Op Eigen Kracht, hoe mooi is dat? Vijf keer waarin veel inwoners plannen hebben bedacht en uitgevoerd om hun dorp, straat, buurt of wijk leefbaarder en mooier te maken. Ik ben ontzettend benieuwd naar alle mooie plannen en het oordeel van de jury!”

De inzenders presenteren hun plannen op 17 april. Vanwege corona gebeurt dat dit keer online. Wat andere jaren tijdens een markt in de raadzaal plaatsvond, gaat nu digitaal. Alle inzenders hebben een presentatiefilmpje gemaakt. Een deskundige jury beoordeelt de plannen en maakt in de loop van die dag bekend hoe de prijzenpot van 30.000 euro verdeeld wordt. 

Wie die de presentaties wil volgen, kan deze tussen 9.00 en 12.30 uur live volgen via www.middendrenthe.nl/moek