Bestuurslid Anne Maaike Sikkenga (links) overhandigt een waardebon aan Marijke Selles.
Bestuurslid Anne Maaike Sikkenga (links) overhandigt een waardebon aan Marijke Selles.

Groei & Bloei Beilen deelt waardebonnen uit

Algemeen

BEILEN - Groei & Bloei afdeling Beilen heeft alle leden een waardebon cadeau gedaan. Daarmee kunnen ze iets voor de tuin aanschaffen.

Zoals bij alle verenigingen liggen ook bij Groei & Bloei de activiteiten noodgedwongen stil. De club van tuinliefhebbers hoopt binnenkort de draad weer op te kunnen pakken. Om de pijn van een verloren jaar wat te verzachten, heeft de afdeling Beilen de waardebonactie op touw gezet. 

Behalve lichtpuntjes aan het coronafront is er ook positief nieuws over het bestuur van Groei & Bloei afdeling Beilen. Terwijl het er vorig jaar op leek dat de activiteiten moesten worden beëindigd door een leegloop bij het bestuur, is het nu toch weer gelukt om vier enthousiaste nieuwe bestuursleden te vinden. Samen met de steun van een aantal vrijwilligers is er nu weer voldoende bemanning om de zaken weer op te pakken. Zodra de coronaregels het toestaan zullen er weer interessante lezingen en uitstapjes worden georganiseerd. Ook de ruilbeurs zal weer plaatsvinden. Behalve om het uitwisselen van planten gaat het hierbij vooral om de gezelligheid van het elkaar ontmoeten. 

Wie zich aan wil sluiten bij Groei & Bloei in Beilen is van harte welkom. Nieuwe leden worden verwelkomd met dezelfde waardebon die nu is uitgereikt aan de huidige leden.