De belangstelling voor de kinderbingo was groot (foto Pieter Diekema).
De belangstelling voor de kinderbingo was groot (foto Pieter Diekema).

Veel belangstelling voor Kinderbingo in Bovensmilde

Algemeen

BOVENSMILDE - De Oranje Feest Vereniging Bovensmilde heeft vorige week voor het eerst in lange tijd weer een Kinderbingo gehouden. Met in totaal 41 jeugdleden was de belangstelling uitstekend.

In dorpshuis De Spil werd enthousiast gespeeld over vier ronden voor mooie prijzen. Tijdens de eerste twee rondes werd er eerst gespeeld voor de bovenste rij, daarna de onderste rij en uiteindelijk voor de gehele kaart. 

Tijdens de pauze en kregen de deelnemers wat te drinken, een zakje chips en een doosje snoep. Na de pauze werd er gespeeld voor de superronde waarbij de prijs een speelgoedbon was. Uiteindelijk werd afgesloten met de laatste ronde waarbij eerst voor de bovenste rij en uiteindelijk voor de gehele bingo kaart gespeeld werd.

Na afloop mochten de kinderen een cadeautje uitzoeken. Niemand ging met lege handen naar huis. De organisatie keek na afloop tevreden terug op de bingo, die lange tijd niet kon worden gehouden vanwege de coronaregels. Dat de draad nu weer kan worden opgepakt, is voor alle betrokkenen duidelijk een reden voor vreugde.