Aaltje Leusink is de nieuwe eigenaresse van Kaasspeciaalzaak Vinke. Rechts de vertrokken Tiska en Casper Vinke.
Aaltje Leusink is de nieuwe eigenaresse van Kaasspeciaalzaak Vinke. Rechts de vertrokken Tiska en Casper Vinke.

Kaasspeciaalzaak Vinke is nu van Aaltje Leusink

Algemeen

WESTERBORK - KaasspeciaaIzaak Vinke in Westerbork is overgenomen door Aaltje Leusink. De naam van de speciaalzaak is dan ook gewijzigd in Kaasspeciaalzaak Vinke van Aaltje. 

Aaltje Leusink is geen onbekende in ‘het kaasvak’. Ze is de vrouw achter De Kaasbank in Borger en al jaren eigenaresse van meerdere kaas- en delicatessenspeciaalzaken in Drenthe. Ook de winkel in ‘t Melkfebriekie in Orvelte behoort tot haar organisatie. Ze heeft in de afgelopen jaren een uitstekende naam opgebouwd met haar winkels, die uitblinken in kwaliteit, assortiment en de kaasadviezen die aan klanten gegeven worden. Dit heeft geleid tot een grote schare vaste fans.

Toen Aaltje hoorde dat de zaak in Westerbork te koop was, hoefde ze niet lang na te denken. De winkel past perfect bij haar andere activiteiten en dus kwam het al snel tot een overeenkomst tussen haar en Casper Vinke. De Borker ondernemers en verkoopmedewerkster Tiske hebben de speciaalzaak inmiddels met een gerust hart overgedragen. 

Kaasspeciaalzaak Vinke van Aaltje beschikt over een zeer uitgebreid assortiment kazen en delicatessen. Naast alle gangbare binnenlandse soorten, van jong tot oud en ook 30+, is er ruime keuze in buitenlandse speciaalkazen en boerenkazen. Stuk voor stuk smaakvolle kazen van hoge kwaliteit. Het zijn producten die zonder uitzondering zijn gemaakt met het allergrootste vakmanschap en veel liefde voor het zuivelvak, zoals dat kenmerkend is voor alle winkels van Aaltje.