Bij de Drentse Fiets4daagse in Westerbork zal het ook dit keer niet alleen om fietsen gaan.
Bij de Drentse Fiets4daagse in Westerbork zal het ook dit keer niet alleen om fietsen gaan.

Fiets4Daagse Westerbork zoekt kleinkunstenaars

Algemeen

WESTERBORK - De organisatie van de Fiets4Daagse Westerbork is op zoek naar mensen die tijdens en na de fietstocht optredens kunnen verzorgen. 

De Drentse Fiets4daagse in Westerbork vindt plaats van 19 tot en met 22 juli. De organisatie wil een omlijstend programma maken met vermaak voor de fietsers. Hiervoor worden vrijwilligers gezocht. Voor hen is een kleine vergoeding beschikbaar.

Gedacht wordt aan mensen die alleen of samen een instrument te bespelen of iets willen zingen. Ook zaken als goochelen, balanceren of een gymact komen in aanmerking. Andere mogelijkheden zijn optreden waarbij mensen aan het lachen worden gemaakt of waarbij beroemde mensen worden geïmiteerd. ,,Alles is mogelijk als het maar vermaak is voor de deelnemers. Een act hoeft niet heel lang te duren, enkele minuten is al goed. En de leeftijd maakt niet uit. Zorg er wel voor dat je opvalt door bijvoorbeeld kleding of grime’’, aldus het bestuur van de Fiets4daagse.

Belangstellenden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar Janet Stam (harry_janet@hotmail.com) of Geert Woldman (gwoldman@xs4all.nl).