Rémo Hulzebosch levert elektronisch systemen voor veiligheid in en om de woning.
Rémo Hulzebosch levert elektronisch systemen voor veiligheid in en om de woning.

Hulzebosch Beveiliging heeft alles voor veiligheid van eigen woning

Algemeen

BEILEN - Steeds meer particulieren kiezen voor beveiliging van hun woning. Hulzebosch Beveiliging in Beilen zegt dat het opvallend is hoeveel mensen dit tegenwoordig belangrijk vinden. Het bedrijf heeft hiervoor alle producten in huis.

Hulzebosch Beveiliging is het bedrijf van Rémo Hulzebosch. Hij is gespecialiseerd in de elektronische beveiliging van panden en timmert aan de weg met de slogan ‘Onze techniek is uw veiligheid’. Met name op de particuliere markt in Midden-Drenthe worden de diensten van Hulzebosch veelgevraagd.

Sinds juni 2020 is Rémo Hulzebosch actief onder de naam Hulzebosch Beveiliging. Hij is al van jongs af aan gefascineerd door techniek. ,,Hoe werkt iets en hoe wordt het aangestuurd. Dat heeft me altijd al beziggehouden. Vandaar dat ik de opleiding elektrotechniek heb gevolgd. Van daar uit heb ik mij gespecialiseerd in de beveiligingstechniek en daar gaat mijn interesse nu naar uit’’, aldus de inwoner van Beilen.

De producten van Hulzebosch Beveiliging zijn helemaal bij de tijd. Het gaat om het nieuwste van het nieuwste. Er wordt gewerkt met sensoren. Als er iemand door het sensorveld loopt, gaat een alarm af en er wordt iemand gebeld. En dat allemaal op hetzelfde moment. Op afstand kan alles gevolgd worden met een camerasysteem. Er zijn allerlei varianten waaruit kan worden gekozen, maar met deze techniek is er van alles mogelijk: inbraakbeveiliging, camerasystemen en zogenaamde smart home systemen. 

Rémo Hulzebosch komt graag bij de mensen thuis voor advies en uitleg. In alle rust kan dan de juiste keuze gemaakt worden en wordt gezorgd dat het systeem helemaal aan de verwachtingen voldoet. Hulzebosch Beveiliging is bereikbaar via telefoon 06 22300664 en e-mail info@hulzeboschbeveiliging.nl.