De nieuwe winkel van blonT & Ko in Beilen.
De nieuwe winkel van blonT & Ko in Beilen.

Nieuwe winkel blonT & Ko aanwinst voor Beilen

Algemeen

BEILEN - blonT & Ko is een nieuwe winkel in de Brinkstraat in Beilen. Het assortiment bestaat uit leuke kinderkleding waaronder het eigen brand blonT Design, B.Nosy, Tygo en Vito en voor de kleinsten is er Jufelien, eigengemaakte babykleding.

Verder verkoopt blonT & Ko van BeginAgain houten speelgoed wat gemaakt is van rubberhout met vlekken op waterbasis, 100 procent duurzaam en kindveilig. Goed voor de fantasie en de motoriek.

De woonaccessoires in de winkel zijn van onder andere de merken Fabryk Design, Treatments. De prachtige schapenvachten en koeienhuiden zijn afkomstig van Buren Bolsward, de enige schapenvachtlooierij van Nederland.
Aan de achterzijde van de winkel is de ingang van de Mancave, zoals de mensen van blonT & Ko dit gekscherend noemen. Hierin kunnen bedrijven en hun werknemers werkkleding passen waarna  hun eigen logo hierop geborduurd of gedrukt wordt.

blonT Design heeft een eigen werkkledinglijn ontworpen met een logoservice. Deze comfortabele maar vooral ook betaalbare bedrijfskleding wordt aangeboden aan zowel bedrijven als particulieren. Binnenkort worden er ook verplegers-/verzorgjasjes aan het assortiment toegevoegd. Deze jasjes gaan tot de maat 4xl en zijn gemaakt met de input van mensen uit de zorg. Ritsjes in de zakken, leesbrilpocket en met de mogelijkheid om de naam op de jas te plaatsen. Dit geeft een fijn gevoel aan de zorgvrager die de naam van zijn of haar verpleger nog ‘weet’.

blonT &?Ko heeft de afgelopen weken al veel enthousiaste klanten mogen ontvangen. De fotomuur in de winkel is een hit. Hier kunnen kids in hun nieuwe outfit foto’s maken met leuke accessoires. Wanneer zij de winkel taggen met @blontdesign op Facebook of Instagram, dan maken zij kans op een leuke waardebon te besteden in de winkel. Een leuke actie die past bij blonT &?Ko, want de zaak wil gewoon de leukste winkel van Beilen worden.