De nieuwe winkel van DA La Sante in Westerbork trok veel bekijks.
De nieuwe winkel van DA La Sante in Westerbork trok veel bekijks.

Nieuwe winkel DA La Sante in Westerbork geopend

Algemeen

WESTERBORK - In het centrum van Westerbork is donderdag de nieuwe winkel van DA La Sante geopend. De 11-jarige Lieke, dochter van eigenaresse Renate Nijland, mocht de ceremoniële handeling verrichten. 

DA La Sante is al jaren een vertrouwde naam in Westerbork. De zaak werd ooit gestart door de familie Barkhof en in 2003 overgenomen door Renate Nijland. Zij heeft de winkel met veel energie en overtuiging doen uitgroeien tot een geliefde drogisterij waar een breed assortiment gekoppeld wordt aan uitstekende service en een goed advies. 

Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, werd besloten te verhuizen van de Hoofdstraat naar het Burgemeester van Weezelplein in het centrum van Westerbork. In drieënhalve maand is het pand van de oude Mitra volledig verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. DA La Sante is nu een van de meeste moderne winkels in deze soort van Nederland. Ook werd het assortiment uitgebreid en is er nu bijvoorbeeld nog meer keus in bio- en plasticvrije producten en cadeauartikelen. 

Vele belangstellenden kwamen de afgelopen dagen langs om een kijkje te nemen. De reacties waren zeer positief.