Niels Maagd in actie tijden een van de voetbaltrainingen (foto Janko Wyrdeman).
Niels Maagd in actie tijden een van de voetbaltrainingen (foto Janko Wyrdeman).

Voetbalschool FSD start seizoen op 18 september

Algemeen

BEILEN - Football Skills Drenthe (FSD) start het nieuwe seizoen op zondag 18 september in Beilen. Over belangstelling heeft de voetbalschool van Niels Maagd niet te klagen, want alles zestig plekken zijn al bezet.

Ook dit keer werkt FSD nauw samen met de vv Beilen. De trainingen die verzorgd worden zijn dan ook op Sportpark NoordWest. Na de start op 18 september staan er vervolgtrainingen ingepland voor 25 september, 9 oktober , 6 november en 13 november. 

Niels Maagd is trots dat zijn voetbalschool nu al is volgeboekt. ,,Niet alleen ik, maar ook mijn belangrijke medetrainers zijn hier heel erg blij mee. Ook in het nieuwe seizoen zullen Rolf Venekamp, Erik Alberts en Marco Hamers mij op de zondag weer ondersteunen”, aldus Maagd, die ook een aantal jonge trainers heeft aangetrokken om te assisteren.

Naast de clinics zullen ook weer verschillende wedstrijden gespeeld worden, waaronder een voorwedstrijd bij een seniorenwedstrijd. 

Behalve op voetbalgebied is FSD ook actief met een wandelgroep. Op deze manier helpt de school om jong en oud in beweging te houden. Bij het wandelen krijgt Maagd hulp van de experts  Johan Gotz en Aleida Dries.