De Stefanuskerk in Westerbork.
De Stefanuskerk in Westerbork.

Tweede Stefanus Sessie met ‘culturele Drenten’

Algemeen

WESTERBORK - Cultuurpodium Westerbork presenteert op zondag 27 november de tweede Stefanus Sessie in de historische Stefanuskerk in Westerbork, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Stefanuskerk Westerbork.

Deze middag onder leiding van journalist, radioprogrammamaker en schrijver Lukas Koops staat in het teken van cultuur in Drenthe in brede zin. De schrijvers Hein Klompmaker en Dirk Mulder zullen worden geïnterviewd over hun laatst verschenen boeken. Columnist van de dag is Egbert Meijers. Ria Westerhuis leest gedichten van eigen hand voor. De middag wordt afgesloten met een ‘TerPlekkePoem’ van en door Egbert Hovenkamp II. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Heeren Oud-Zuid. Nadien is er de mogelijkheid boeken van de programmamedewerkers te kopen en te laten signeren.

De Stefanus Sessie begint op 27 november om 14.00 uur. Kaartjes zijn te reserveren via vriendenstefanuskerkwesterbork@gmail.com.

De Stichting Vrienden van de Stefanuskerk Westerbork organiseert culturele activiteiten en acties ten behoeve van het duurzame behoud van dit gezichtsbepalende en monumentale kerkgebouw in het dorp.