In Assen en Hoogeveen kan men de komende weken ook 's avonds een corona(herhaal)prik halen.
In Assen en Hoogeveen kan men de komende weken ook 's avonds een corona(herhaal)prik halen.

Vaccinatielocaties in Assen en Hoogeveen extra avonden open

Algemeen

ASSEN - Om iedereen die wil de gelegenheid te geven een corona(herhaal)prik te halen, openen de vaccinatielocaties in Assen en Hoogeveen volgende week en de week erop een avond extra.

De vaccinatielocatie in Assen is op de woensdagen 30 november en 7 december extra geopend en die in Hoogeveen op de donderdagen 1 en 8 december. Op die avonden kan men binnenlopen tussen 17.00 en 20.00 uur.

Nog steeds kan iedereen langskomen voor de corona(herhaal)prik zonder afspraak of uitnodiging. De vier Drentse vaccinatielocaties in Assen, Emmen, Meppel en Hoogeveen zijn wisselend in de week overdag geopend. Gerjan Lubbers, operationeel manager vaccineren van GGD Drenthe: ,,Daarnaast willen we inwoners de gelegenheid geven om in de avond hun prik te halen. Dus gaan we volgende week en de week erop op deze twee locaties een avond extra open tussen 17.00 en 20.00 uur. We hopen zo de mensen te prikken die overdag verhinderd zijn. Op basis van bezoekerscijfers onderzoeken we hoe de openingstijden er verder uit komen te zien.”

Op de website van GGD Drenthe en Prikkenzonderafspraak.nl staan de juiste openingstijden. GGD Drenthe adviseert mensen altijd eerst de openingstijden te bekijken om te voorkomen dat ze voor een dichte deur komen te staan.