De eerste appartementen in de Borker Staete zijn inmiddels verkocht.
De eerste appartementen in de Borker Staete zijn inmiddels verkocht.

Realisatie nieuwbouwproject Borker Staete start dit voorjaar

Algemeen

WESTERBORK - Duurzaam, comfortabel én luxe wonen in een appartement midden in het groene Drenthe: met het bijzondere project Borker Staete kan dit allemaal. Dit complex biedt twaalf nieuwbouw koopappartementen gelegen in de historische kern van Westerbork. Het project wordt gerealiseerd door Hofstra Hulshof Bouw BV. 

Inmiddels zijn er de nodige geïnteresseerden enthousiast over dit nieuwbouwproject. De bouwvergunning is definitief: de gemeente Midden-Drenthe heeft groen licht gegeven voor de vergunning. De bouw van de appartementen zal beginnen in het eerste kwartaal van dit jaar. Indien alles volgens planning verloopt, kunnen de eigenaren vanaf het eerste kwartaal van 2024 genieten van een prachtig appartement gelegen aan de Hoofdstraat in Westerbork.

Het project Borker Staete omvat twaalf royale driekamerappartementen. Elk appartement heeft een ruime living met woon- en keukengedeelte, een badkamer (casco), twee slaapkamers en een bijkeuken/berging. Verder beschikken de appartementen over een eigen buitenruimte, parkeerplaats en garagebox. De appartementen kunnen nu nog naar wens aangepast worden. Zo is de keuze voor de keuken en het sanitair dus helemaal aan de koper. Verder zijn de bewoners straks helemaal klaar voor de toekomst. Naast een hoge mate van comfort blinken de appartementen ook uit in duurzaamheid. Het appartementencomplex wordt duurzaam gebouwd en is volledig gasloos. Dit betekent dat de bewoners geen last zullen hebben van de hoge gasprijzen. Dit is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Alle appartementen krijgen een gunstige ligging op de zon en een klassieke uitstraling die past bij de rest van de historische kern van Westerbork.

De eerste appartementen zijn inmiddels verkocht en er staan er een paar onder optie. Daarnaast zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Bij Woonaccent Makerlaars Westerbork en Wim Stuursma Makelaardij kan informatie worden ingewonnen. Een brochure is op aanvraag beschikbaar.