Leden van Toneelvereniging Zwiggelte repeteren voor de aankomende voorstellingen.
Leden van Toneelvereniging Zwiggelte repeteren voor de aankomende voorstellingen.

Toneelvereniging Zwiggelte speelt in dorpshuis De Schuur

Algemeen

ZWIGGELTE - Toneelvereniging Zwiggelte speelt op zaterdag 4 februari, vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari het stuk ‘Ik vertrek... naar Frankrijk’. De voorstellingen vinden plaats in dorpshuis De Schuur aan de Hoofdstraat 24 in Zwiggelte. De aanvang is telkens om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

‘Ik vertrek... naar Frankrijk’ is geschreven door Anne Terwisscha en bestaat uit drie bedrijven. Het komische stuk speelt zich af in een Bed & Breakfast in Frankrijk. Aaf en Bert hebben samen met Rolf, de broer van Bert, meegedaan aan het televisieprogramma ‘Ik Vertrek’ en zitten nu in de ellende in hun Franse Bed & Breakfast. De lokale ambtenaar maakt geen enkele haast met het verstrekken van een vergunning en de gasten willen niet komen. Bert heeft de oplossing gevonden. Zonder dat Aaf het weet, is hij bezig de Bed & Breakfast door te verkopen aan een Nederlands hippiestel. Daarvoor moet hij wel doen alsof de Bed & Breakfast een goedlopende zaak is. Tegelijkertijd is Kitty, de zus van Aaf, gearriveerd met haar baas, die dolverliefd op haar is. Dat is absoluut niet wederzijds, maar Kitty speelt het spel mee om een zakendeal af te sluiten die zeer gunstig is voor Aaf en Bert. Maar wie gaat daar van profiteren?

Wie het antwoord op deze vraag wil weten, kan vanaf nu kaarten voor de voorstellingen reserveren via telefoonnummer 06-45637516. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.