Afbeelding

‘Op weg naar 2030’: bijeenkomst over wonen, welzijn en zorg

Algemeen

BEILEN - De werkgroep Ouderenparticipatie van de Alliantie Drentse Zorg met Ouderen organiseert op woensdag 15 februari in De Karspelhof in Beilen een bijeenkomst met als thema ‘Op weg naar 2030’.

Actuele ontwikkelingen op het gebied van welzijn, wonen en zorg staan centraal tijdens de bijeenkomst. Door middel van een gevarieerd programma wordt men bijgepraat over deze onderwerpen; onder meer met een presentatie van Richard van der Pluym van Zorggroep Drenthe die vertelt welke mogelijkheden er zijn als men zorg nodig heeft. En wat kunt u als inwoner van deze regio zelf ontwikkelen, wat heeft u daarbij nodig en hoe bereidt ú zich voor op de toekomst? Het belooft een interessante middag te worden voor iedereen die zich wil oriënteren op het gebied van welzijn, wonen en zorg, daar vragen over heeft en daarover in gesprek wil gaan.

De bijeenkomst ‘Op weg naar 2030’ begint om 12.00 uur met een lunch. Aanmelden kan bij Mieke Sol via miekesol2@gmail.com.

De Alliantie Drentse Zorg met Ouderen is een samenwerkingsverband van gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, zorgverzekeraars en ouderen, die zich samen voorbereiden op de toekomst