Afbeelding

Groei & Bloei Beilen organiseert ‘Gluren bij de Moestuinburen’

Algemeen

BEILEN - Groei & Bloei afdeling Beilen organiseert ‘Gluren bij de Moestuinburen’. Belangstellenden kunnen binnenkort op meerdere locaties een kijkje in de moestuin nemen. De eerste gelegenheid is op 22 april. 

Groentes zijn duur op dit moment en dat heeft de interesse voor moestuinieren bij veel mensen aangewakkerd. Groei & Bloei speelt hierop in met dit nieuwe groeninitiatief voor leden, niet-leden, ervaren en onervaren moestuiniers. 

Verdeeld over het komende teeltseizoen zijn er drie open moestuindagen voor iedereen die op dit gebied kennis wil opdoen, vragen heeft of erover denkt een moestuin(tje) te beginnen. Twee ervaren moestuinierders, leden van Groei & Bloei, stellen om beurt hun tuin open. Ze laten zien wat en hoe ze telen en delen daarbij ook graag hun kennis. De werkwijze van alle tuineigenaren is biologisch. 

Belangstellenden zijn van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur. Op zaterdag 22 april bij Jan en Clara van der Gaast aan de Vorrelveen 4 in Beilen, op zaterdag 13 mei bij Jan en Ali Zoer aan de Eemster 54 in Dwingeloo en op zaterdag 10 juni weer bij Jan en Clara van der Gaast aan de Vorrelveen 4 in Beilen. Bezoekers kunnen zich tot 15 april aanmelden via info@beilen.groei.nl onder vermelding van ‘Gluren bij de Moestuinburen’.