Afbeelding

Eerste Dorpsdiner in Smilde

Algemeen

SMILDE - In Smilde vindt vrijdag 29 september voor de eerste keer het eerste Dorpsdiner in Smilde (DiS) plaats. Smildegers kunnen aanschuiven in het dorpshuis.

Drie inwoonsters uit Smilde hebben het initiatief genomen het Dorpsdiner in Smilde te starten, samen met een groep vrijwilligers. Het doel is om de verbinding in het dorp te vergroten door samen te eten. Het voornemen is om minimaal vijf keer per jaar een dorpsdiner te organiseren voor iedereen die daar gebruik van wil maken.

Er zal een twee- of drie gangen menu worden geserveerd in een gezellige omgeving. Lekker eten, een drankje, met een bloemetje en kaarsje op een mooi gedekte tafel. Het is een uitje en een mogelijkheid om elkaar informeel te ontmoeten, voor een lage all-in  prijs.

Dit alles is mogelijk gemaakt door sponsoring van plaatselijke ondernemers en subsidies van de gemeente Midden Drenthe en het Bewonersplatform Smilde. Meer informatie is te vinden op www.dorpshuissmilde.nl; en www.bewonersplatformsmilde.nl. Opgave is mogelijk tot en met 23 september via e-mail dorpsdinerinsmilde@gmail.com.