De Oranjerie in Zeijen staat helemaal in het teken van brocante en vintage.
De Oranjerie in Zeijen staat helemaal in het teken van brocante en vintage.

Taxatiedag en Engelse Brocante in De Oranjerie in Zeijen

Algemeen

ZEIJEN - In De Oranjerie aan de Noorderstraat in Zeijen wordt zondag 17 september een taxatiedag met antiquair Henk Sprik gehouden.

De taxatiedag vindt plaats in het kader van de activiteit ‘Engelse Brocante meets Vintage’. Onder die naam staat De Oranjerie’ van 17 september tot en met zaterdag 7 oktober twee weken lang in het teken van de Engelse brocante sfeer, met een vleugje jaren vijftig.Dat betekent heerlijk struinen tussen alledaagse gebruiksvoorwerpen, van antiek tot vintage. Snuffel naar serviesgoed, glaswerk, silverplate, kroonluchters, bestek, spiegels, hoeden, stoffen, kinderjurkjes, kleinmeubelen, schilderijen, prenten en nog veel meer.

Passie en liefde

,,Gedreven door passie en liefde voor oude dingen hebben we weer heel veel bij elkaar verzameld in het geliefde Engeland. Decoreren is voor ons een passie en hebben we ons zowel binnen als buiten weer helemaal uitgeleefd”, zegt men bij De Oranjerie. Ook de eigen kussenlijn van prachtige oude borduursels is enorm uitgebreid, met allemaal unieke stukken.
Te midden van dit alles kan er in de theeschenkerij, óf buiten in de zon op het terras, genoten worden van een ‘Cream Tea’ met vers gebakken scones, clotted cream en jam, Carrot Cake en Cheese Cake.

Taxatiedag

En op het programma staat dus een taxatiedag. Die begint zondag 17 september om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen maximaal twee objecten gratis laten taxeren en beoordelen.

Meer informatie, zoals de openingstijden, is te vinden op de website www.de-oranjerie.nl.