Renate en haar zoon Mika delen een passie voor de wereld van sanitair.
Renate en haar zoon Mika delen een passie voor de wereld van sanitair.

De Sanitairshop populair door betaalbare kwaliteitsproducten

Algemeen

HOOGEVEEN - In het hart van Hoogeveen is in april De Sanitairshop geopend. Het bedrijf van Renate en haar zoon Mika timmert sindsdien stevig aan de weg met betaalbaar sanitair van goede kwaliteit.

Met meer dan twee decennia ervaring brengt Renate een schat aan kennis en vakmanschap naar De Sanitairshop. Haar passie voor de branche is erfelijk: Mika, die dezelfde interesse in de sanitairwereld deelt, staat zij aan zij met zijn moeder.

Samen beloven zij niet alleen kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook scherpe prijzen en persoonlijke aandacht die ieders badkamerdroom betaalbaar maakt. ,,In een tijd waarin alles duurder lijkt te worden, begrijpen wij dat het lastig kan zijn. Wij kunnen onze tegels en sanitair dan ook aanbieden tegen scherpe prijzen, zodat je nog steeds van goede kwaliteit kunt genieten zonder dat het een fortuin kost. Wij bewijzen dat we écht de goedkoopste zijn, terwijl anderen dat alleen maar beweren”, aldus het duo.

De Sanitairshop veilt regelmatig sanitair op onlineveilingmeester.nl. Voor 7 decemberstaat er weer een hele interessante veiling gepland.