De uitreiking van de cheques aan de goede doelen-organisaties.
De uitreiking van de cheques aan de goede doelen-organisaties.

Boekenpunt Westerbork schenkt aan goede doelen

Algemeen

WESTERBORK - Boekpunt Westerbork heeft donaties gedaan aan vier goede doelen. Door deze financiële steun kunnen de organisaties hun belangrijke werk voortzetten en mensen in nood helpen.

Onlangs werden cheques van 250 euro overhandigd aan de Voedselbank in Beilen, Het Leger des Heils, Kika kinderkanker en weggeefhoek de Zandhoek in Westerbork. Het geld is bijeengebracht met de verkoop van tweedehandsboeken.

Na ruim anderhalf jaar gesloten te zijn geweest, heeft het Boekenpunt in Westerbork weer een prachtige locatie gevonden voor haar verkoopactiviteiten. Het Boekenpunt bevindt zich nu op de eerste etage van het theehuis en de dagbesteding genaamd ‘De Huiskamer van Westerbork’ aan de Hoofdstraat 21.

Bij het Boekenpunt is er een ruime keuze aan prachtige boeken verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Het assortiment varieert van literatuur tot thrillers en van romans tot kinderboeken. Hiermee kunnen boekenliefhebbers hun collectie uitbreiden en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het goede doel.

Het Boekenpunt is geopend op maandag van 13.00 tot 15.30 uur en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur.