Afbeelding

FSD start actie tegen eenzaamheid in Midden-Drenthe

Algemeen

MIDDEN-DRENTHE - Footballskills Drenthe (FSD) organiseert in de laatste week van december weer een actie tegen eenzaamheid in Midden-Drenthe. Het initiatief, ‘1 tegen Eenzaamheid’, heeft als doel om mensen ‘een hart onder de riem’ te steken.

,,Veel mensen voelen zich eenzaam of hebben dit jaar dierbaren verloren”, aldus Niels Maagd van FSD. ,,Om deze mensen te steunen, zorgen we voor leuke attenties aan en gaan we in gesprek.’’

Volgens Maagd is het in deze tijd extra belangrijk om aandacht te besteden aan eenzaamheid. Het probleem bestaat niet alleen bij ouderen, maar ook onder jongeren komt eenzaamheid voor. Samen met partners en sponsors wil FSD de laatste week van december benutten om daadwerkelijk in actie te komen. ,,Al gaat het alleen maar om een kaartje, een bloemetje of gewoon een telefoontje, het zal zeker worden gewaardeerd”, aldus Maagd. 

Mensen worden door hem opgeroepen om personen aan te melden die zij willen verrassen. Dit kan door contact op te nemen met Niels Maagd via 06-24503316 of nielsmaagd@gmail.com. Alle communicatie wordt vertrouwelijk behandeld.