Afbeelding

Decemberloterij voor alle vrijwilligers in Midden-Drenthe

Algemeen

MIDDEN-DRENTHE - Vrijwilligersorganisatie Middendrenthevoorelkaar organiseert een decemberloterij voor alle vrijwilligers in Midden-Drenthe. De actie is bedoeld als dankjewel voor het goede werk dat zij verzetten. 

Op 7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. Middendrenthevoorelkaar lanceert dan een digitale adventskalender. Drie weken lang kunnen vrijwilligers mooie prijzen winnen, allemaal gedoneerd door het bedrijfsleven. 

,,Ook dit jaar hebben weer zoveel inwoners van Midden-Drenthe het verschil gemaakt”, vertelt Ruth Kleinhuis, consulent bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk van Welzijnswerk Midden-Drenthe. ,,Vrijwilligers zijn echt onmisbaar. We willen ze met de decemberkalender dan ook wat geluksmomentjes teruggeven.” 

De kalender is voor iedereen die afgelopen jaar het verschil maakte. Bijvoorbeeld als mantelzorger, als vrijwilliger bij de (sport)vereniging of door zich in te zetten voor een goed doel. De kalender bevat 17 verschillende cadeautjes. Vanaf 7 december tot en met Eerste Kerstdag kunnen vrijwilligers een vakje ‘openkrassen’ door op de datum te klikken. Er is voor iedereen iets: van boeken tot dagjes weg en van feestelijke producten tot mooie kortingscodes. 

Middendrenthevoorelkaar is hét online platform voor vrijwillige inzet in Midden-Drenthe. Het platform wordt vaak bezocht door mensen en organisaties die iets willen betekenen of juist vrijwillige hulp kunnen gebruiken. Van een boodschapje voor de buurman met een gebroken been tot vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie in jouw buurt: op www.middendrenthevoorelkaar.nl is altijd iets te vinden dat past. De digitale adventskalender is via de website te bereiken.