Het Drents Kamerkoor komt voor een kerstconcert naar Diever.
Het Drents Kamerkoor komt voor een kerstconcert naar Diever.

Kerstconcert van Drents Kamerkoor in Diever

Algemeen

DIEVER - Het Drents Kamerkoor geeft zondag 17 december in Diever een kerstconcert met de titel ‘There shall be Christmas Day’. 

Het programma omvat muziek van de vroege barok (begin 17e eeuw) tot modern werk uit de 21e eeuw. De nummers worden a capella gezongen of met begeleiding van vaste pianist Jan de Roos. De muzikale leiding is als altijd in handen van Dick Dijk.

Met de titel ‘There shall be Christmas Day’ wordt aangegeven dat wàt er in de wereld ook aan de hand is, het altijd weer Kerst wordt. De titel van het concert is ontleend aan de gelijknamige kerstballade van Reginal Wright naar een gedicht van Joyce Kelmer (1886 - 1918). Het is één van de liederen die op het programma staan in dit kerstconcert.

Het concert vindt plaats in de Pancratiuskerk in Diever, aanvang 15.00 uur. Toegangsprijs is 17,50 euro per persoon. Dit is inclusief een consumptie. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie en reservering kan gekeken worden op www.drentskamerkoor.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar voor aanvang in de kerk, maar reserveren wordt aangeraden.