Dames zaterdag 1 van FIT Boys/vv Beilen. Het team zoekt met spoed versterking.
Dames zaterdag 1 van FIT Boys/vv Beilen. Het team zoekt met spoed versterking.

Dames FIT Boys/vv Beilen zoeken versterking

Sport

BEILEN - De dames van FIT Boys/vv Beilen zijn met spoed op zoek naar versterking. Doordat een aantal van hen volgend seizoen stopt, dreigt na jaren een einde te komen aan het damesvoetbal op Sportpark Noordwest.

Het gaat om het voortbestaan van Fit Boys/vv Beilen zaterdag 1. Een van de spelers, Moniek, voetbalt al jaren en wil dit graag blijven doen. ,,Ik baalde goed toen ik het besef kreeg dat dit wel eens mijn laatste voetbalwedstrijden kunnen zijn. Al jaren voetbal ik op groot veld en dat is wat ik wil. Er bestaat de mogelijkheid om op een half veld 7x7 te gaan voetballen, maar daar kan ik mijn energie niet in kwijt. Ik hoop dan ook dat een aantal speelsters zich meldt en er voor zorgt dat we ook komend seizoen weer in de competitie kunnen starten.’’

Niet alleen Moniek wil op groot veld blijven voetballen, dit geldt voor het hele team. Volgens alle betrokken is sprake van een leuk team, met aandacht voor plezier rond trainingen en wedstrijden. Er wordt getraind op maandag en woensdag vanaf 19.30 uur op Sportpark Noord-West in Beilen. 

Wie vrijblijvend wil meetrainen of kennismaken, kan contact opnemen met M. Brink, telefoon 06-47069170.