Niels Maagd spreekt jonge voetbaltalenten toe. Ook op de selectiedag op 9 juli gaat dat gebeuren.
Niels Maagd spreekt jonge voetbaltalenten toe. Ook op de selectiedag op 9 juli gaat dat gebeuren.

FSD en Anybody organiseren selectiedag voor voetbaltalenten

Sport

BEILEN - Football Skills Drenthe en Sportcentrum Anybody in Beilen zijn op zoek naar jonge voetbaltalenten voor de FSD Academy. Op zaterdag 9 juli wordt er een selectiedag gehouden.

Football Skills Drenthe en Sportcentrum Anybody in Beilen slaan de handen ineen om voetbaltalenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling. Priscilla Ligtendonk van Anybody: ,,Wij zijn blij met deze mooie samenwerking met FSD. De jeugd heeft de toekomst en ons sportcentrum beschikt over faciliteiten om het niveau van de voetballers zowel fysiek als mentaal omhoog te brengen. De activiteiten zullen bestaan uit conditionele, kracht- en mentale trainingen. En daar kan ons sportcentrum met de verschillende groepszalen en fitnessruimte een steentje aan bijdragen.”

Maagd vult aan: ,,De FSD Academy is een aanvulling op alle activiteiten die we al doen op het gebied van voetbalontwikkeling bij de jeugd. Echter de Academy gaat een stap verder en wil potentiële kandidaten voor BVO’s, de jongens en meiden die voorlopig zijn afgevallen bij een BVO en andere voetbaltalenten een grote stap verder brengen in hun voetbalontwikkeling en -skills.”

Tijdens een selectiedag op 9 juli bij Sportcentrum Anybody wordt gekeken of de Academy iets kan betekenen in deze ambities. Informatie over trainingstijden, kosten worden op 9 juli bekendgemaakt. Aanmelden voor de selectiedag kan door een mail te sturen aan nielsmaagd@gmail.com. Ook als iemand meer informatie wil, kan contact worden opgenomen.