Bij FIT Boys Bengels gaat het om samen plezier maken.
Bij FIT Boys Bengels gaat het om samen plezier maken.

FIT Boys Bengels bezorgt de allerkleinsten voetbalplezier

Sport

BEILEN - Voebalvereniging FIT Boys in Beilen is gestart met de FIT Boys Bengels. Dit jeugdproject laat de allerkleinsten kennis maken met het voetbalspel. 

Het is volgens de Beiler vereniging nooit te vroeg om de liefde voor sport en teamwork te ontdekken. Als een kind klaar is om de eerste stappen te zetten op het voetbalveld, dan kan dat bij FIT Boys. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan het Bengel Voetbalprogramma.

Onder de begeleiding van ervaren en gecertificeerde trainers nemen de kinderen deel aan voetbalspelletjes en activiteiten gegeven. Elke zaterdagochtend, van 9.30 tot 10.30 uur staan de trainers voor de kinderen klaar op het sportveld in Beilen. Er is geen voorgeschreven kleding nodig, want comfort staat voorop. Voetbalschoenen zijn  volgens FIT Boys handig, maar gewone schoenen zijn even welkom. 

,,Elk kind verlaat het veld met een stralende glimlach en sprankelende ogen, want bij ons draait alles om vreugde en vriendschap. De trainingen draaien om plezier maken, samen lachen en nieuwe vrienden maken. Na afloop krijgen de kinderen een bekertje limonade in onze gezellige kantine’’, aldus de voetbalclub.

Voor aanmeldingen en meer informatie kan contact opgenomen worden door te bellen of een bericht te sturen naar Mark Visser via 06-83791339. Deelname is gratis.