Adverteren in De Veldenkrant

Voor advertenties in print of online bent u bij De Veldenkrant aan het juiste adres. Onze tarieven zijn vlijmscherp: In de papieren krant bereikt u al vanaf € 25,- exclusief btw. (2022) een publiek van 18.100 huishoudens in Midden-Drenthe. Online adverteren op deze website kan tijdelijk al vanaf € 14,42 per week.

Voor informatie over het adverteren in De Veldenkrant en al onze andere titels kunt u onze mediakaart downloaden. Maar u kunt ook altijd contact opnemen met media-adviseur Geert Lubbers. Bij hem kunt u tevens terecht voor meer informatie over het adverteren op veldenkrant.info en onze andere websites:

Geert Lubbers
telefoon: 050 - 409 1272
email: unimax@noordpers.nl

De Veldenkrant

Verschijning
De Veldenkrant verschijnt tweewekelijks op woensdag. In principe in de oneven weken van het jaar. In het voorjaar van 2023 maken we vanwege Pasen een uitzondering: dan komen we na week 13 direct weer uit in week 14. Niet in week 15 en dan weer in de oneven weken: 17, 19 en verder.

Zomerstop
In de zomervakantie verschijnt De Veldenkrant niet. Op 5 juli 2023 brengen wij een leuke zomer/vakantiespecial om op 13 september terug te komen met dan o.a. onze voetbalspecial.

Sluitingstijd
Advertenties voor de krant kunnen tot en met maandagmiddag 12.00 uur worden aangeleverd.

Verspreiding
Huis-aan-huis op 18.300 adressen in Midden-Drenthe. Zie voor een exacte lijst met alle plaatsnamen onze contactpagina.