Plaats een BorkerPolletje in de krant!

Iets kopen of verkopen, hulp aanbieden of vragen? Te huur of te koop? (Bijna) alles kunt u kwijt in een BorkerPolletje in De Veldenkrant. Particulieren die iets te koop aanbieden kunnen één keer per week een gratis BorkerPolletje plaatsen. BorkerPolletjes in andere rubrieken en bedrijfsmatige BorkerPolletjes dienen te worden betaald.

Stuur uw BorkerPolletje voor vrijdag 10.00 uur in, dan weet u zeker dat u op tijd bent voor de krant van de week daarop.
Vergeet niet ook uw telefoonnummer te noemen in uw tekst!

Betaalde BorkerPolletjes kosten voor de eerste drie regels in de krant (elk maximaal 24 karakters) € 3,75 exclusief 21% btw. Elke volgende regel kost € 0,75 exclusief btw.
(€ 4,54 / € 0,91 inclusief btw.).

De Veldenkrant behoudt zich het recht voor uw inzending te wijzigen, in te korten of in zijn geheel te weigeren. BorkerPolletjes voor de rubriek Kennismaking zijn welkom, erotiek wordt niet geplaatst. Een gratis BorkerPolletje bestaat uit maximaal 4 krantenregels van elk maximaal 24 karakters. Mensen die een gratis BorkerPolletje willen opgeven moeten wonen in het verspreidingsgebied van De Veldenkrant. BorkerPolletjes voor rommelmarktspullen, een zolderopruiming, hele inboedels, onroerend goed, auto's, caravans, etc. zijn niet gratis. Bij twijfel kunt u altijd vooraf even informeren of wij een BorkerPolletje al dan niet gratis opnemen.

Uw naam:

Straat + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Kies een rubriek:

Tekst voor uw BorkerPolletje:

Opmerkingen (optioneel):