Let op: zomerstop De Veldenkrant
klik hier voor meer informatie.

Uw familiebericht in De Veldenkrant

Een blijde of droeve gebeurtenis huis-aan-huis bekend maken kan in De Veldenkrant. Dat geldt natuurlijk voor rouwadvertenties, maar u kunt ook een felicitatie, jubileum, geboorte of dankbetuiging via ons kenbaar maken. De Veldenkrant komt elke twee weken (in de oneven weken) op woensdag in de brievenbus.

U kunt uw tekst plus eventueel een foto mailen naar unimax@noordpers.nl
Vergeet hierbij niet te vermelden:

  • uw adres en telefoonnummer.
  • in welke titel(s) u wilt plaatsen.
  • op welke datum (eerstvolgende editie of een specifieke datum).

Hoewel zeldzaam komt het een enkele keer voor dat een e-mail om wat voor reden dan ook niet aankomt. Daarom zullen wij de ontvangst van uw familiebericht altijd persoonlijk bevestigen. Nadert de sluitingstijd en heeft u nog geen ontvangstbevestiging van ons gekregen? Bel ons dan even op.

Een familiebericht telefonisch opgeven mag ook: via 0595 - 409 1272 (maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur).

De deadline voor het opgeven van uw familiebericht is maandagmiddag 12.00 uur. 

Zodra wij uw familiebericht hebben opgemaakt sturen wij u een voorbeeld van de advertentie met een prijsopgave.

Wilt u liever zelf uw familiebericht opmaken dan kan dat uiteraard ook, via deze link vindt u de benodigde informatie.

Verspreidingsgebied
De Veldenkrant verschijnt elke twee weken huis-aan-huis op 18.300 adressen in Aalden, Balinge, Beilen, Benneveld, Bovensmilde, Bruntinge, Drijber, Dwingeloo, Eemster, Elp, Eursinge, Garminge, Hijken, Hijker-smilde, Hoogersmilde, Hooghalen, Laaghalen, Mantinge, Meppen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Oranje, Orvelte, Schoonloo, Smilde, Spier, Tiendeveen, Westerbork, Wezup, Wezuperbrug, Wijster, Witteveen, Zuidveld, Zweeloo en Zwiggelte