Wijkagent Bert Eefting gaat na 18 dienstjaren in Westerbork en omgeving met prepensioen.
Wijkagent Bert Eefting gaat na 18 dienstjaren in Westerbork en omgeving met prepensioen. Politie basisteam Zuidwest-Drenthe, cluster Midden-Drenthe/Beilen.

Wijkagent Bert Eefting geeft afscheidsreceptie

Algemeen

WESTERBORK - Wijkagent Bert Eefting gaat na 18 dienstjaren in Westerbork en omliggende dorpen binnenkort met prepensioen. Ter ere van zijn afscheid geeft Eefting donderdag 29 februari van 15.00 tot 17.00 uur een receptie in Iers restaurant en pub De Turfsteker, aan de Hoofdstraat 48 in Westerbork. 

Iedereen die Bert Eefting als wijkagent heeft meegemaakt en graag persoonlijk afscheid van hem wil nemen, is daarbij welkom.

Tijdens de receptie kunnen in een gemoedelijke sfeer, onder het genot van een drankje en een hapje, oude herinneringen worden opgehaald. Eventueel aan de hand van oude documenten van de voormalige Groep der Rijkspolitie Westerbork, die de vertrekkende wijkagent meebrengt naar zijn afscheidsreceptie. Eefting heeft deze historische stukken in zijn bezit, maar vindt zijn pensioen een goed moment om ze over te dragen aan vertegenwoordigers van de Historische Vereniging Westerbork. Dat wil hij graag tijdens zijn receptie doen.