De film Supernova is een romantisch drama over liefde in de schaduw van een ingrijpende ziekte.
De film Supernova is een romantisch drama over liefde in de schaduw van een ingrijpende ziekte. Fragment van filmposter

Brits drama over liefde en verlies

Algemeen
Supernova gaat over liefde in de schaduw van een ingrijpende ziekte

BEILEN - De film Supernova uit 2020 draait op maandagavond 27 mei in de Stefanuskerk in Beilen. Het is een ingetogen drama waarin liefde en verlies samenkomen.

De acteurs Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als de Britse pianist Sam en de Amerikaanse romanschrijver Tusker. Zijn zijn al twintig jaar samen en reizen met hun caravan door het Lake District in Engeland. Het stel wil van elkaars gezelschap genieten en nog eenmaal dierbare herinneringen ophalen, omdat bij Tusker twee jaar daarvoor dementie is vastgesteld.

Tijdens deze vakantie moeten Sam en Tusker hun weg vinden in een leven, dat langzaam uit hun handen glijdt. Terwijl ze een reis maken door het verleden, dringt een onzekere toekomst zich op. Beiden blijken een andere visie te hebben op die toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Sam en Tusker zoeken een antwoord op de vraag, wat het betekent om lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.

Dit romantische drama duurt 95 minuten. De zaal van de Stefanuskerk gaat open om 19.45 uur, de film start om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de site van Podia Midden Drenthe. Bij vragen kan er worden gemaild naar info@podiamiddendrenthe.nl of worden gebeld met 06-20211100.