Johan Boer is niet langer bestuurslid van FIT Boys.
Johan Boer is niet langer bestuurslid van FIT Boys.

Bestuursperiode FIT Boys-voorzitter Johan Boer na 17 jaar ten einde

Sport

BEILEN - Na een bestuursperiode van 17 jaar heeft Johan Boer afscheid genomen als voorzitter van cvv FIT Boys in Beilen. Op de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering werd hij bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de club. 

Johan Boer trad op 19 oktober 2006 toe tot het bestuur van FIT Boys en was verantwoordelijk voor de Algemene zaken/activiteiten binnen de club. Op 19 oktober 2017 nam hij de voorzittershamer over van Ed Sikkema.

In zijn beginjaren als bestuurslid werd Boer door een verschrijving in het clubblad de ‘activiteitenman’ genoemd. Deze rol heeft hij met veel plezier en passie opgepakt en daarnaast heeft hij zich ingezet voor tal van andere zaken. Zo was hij onder andere teamleider van dames 1 en heeft hij het damesvoetbal binnen FIT Boys een flinke impuls gegeven. Samen met enkele vrijwilligers heeft hij aan de wieg gestaan van de ST Beilen/FIT Boys, een samenwerkingsverband tussen FIT Boys en vv Beilen op het gebied van meisjes- en damesvoetbal.

Gedurende zijn bestuursperiode was Johan Boer betrokken bij de renovatie van het Sportpark en heeft hij vele gesprekken gevoerd met de gemeente en de politiek. Daarnaast werd onder zijn leiding de FIT Boys-kantine verbouwd en een nieuwe organisateistructuur doorgevoerd. Hij was ook nauw betrokken bij het aanstellen van een vertrouwenspersoon binnen de vereniging en heeft zich ingezet voor de fusieplannen met buurman vv Beilen, hoewel deze plannen uiteindelijk niet doorgingen.

,,Johan Boer heeft altijd blijk gegeven van een tomeloze inzet en heeft zich beziggehouden met vele aspecten binnen en buiten de vereniging. Dankzij zijn positieve instelling en zijn wil om er iets van te maken, heeft hij samen met zijn medebestuursleden in de afgelopen zes jaar als voorzitter veel bereikt’’, zo laat de vereniging in een verklaring weten. Annemieke Westra is de opvolger van Boer.