De kampioenen van FIT Boys JO19-1 (foto Niek Boerhof).
De kampioenen van FIT Boys JO19-1 (foto Niek Boerhof).

FIT Boys JO19-1 grijpt opnieuw kampioenschap

Sport

BEILEN - FIT Boys JO19-1 is kampioen geworden. De jonge voetballers uit Beilen sloten de eerste fase van de competitie ook al met de titel en nu is dit kunststukje herhaald. De spelers van trainer-coach Robert Haandrikman en leiders Wesley Tijms en Gerjan Hoogenberg hadden er maar vijf wedstrijden voor nodig.

In de eerste fase van de competitie werd het team met 14 punten uit 7 wedstrijden kampioen. De ploeg won vier keer, speelde twee keer gelijk en verloor één keer. Het doelsaldo was 29 voor en 11 tegen. In de tweede fase behaalde de Autofirst Doornbos-equipe een clean sheet. FIT Boys JO19-1 won vijf keer (15 punten) met een doelsaldo van 22 voor en 7 tegen. De wedstrijd van afgelopen zaterdag thuis tegen De Weide JO19-3 eindigde in 9-4 en daarmee was de titel één wedstrijd voor het einde van de competitie een feit.

Na de wedstrijd ontvingen de spelers en de begeleiding een medaille en gingen ze op de kampioensfoto. De volgende wedstrijd is zaterdag 27 januari als FIT Boys JO19-1 thuis om 10.45 uur aftrapt voor het bekerduel tegen Hoogezand JO19-2.