Afbeelding

Online speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten

Algemeen

REGIO - Voor wie op zoek is naar financiële ondersteuning voor een sociaal project in Groningen, Drenthe of Friesland, zitten op donderdag 6 oktober adviseurs van VSBfonds klaar om in gesprek te gaan via een online speeddate. Het fonds zoekt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen.

Deze online speeddate is voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Bijvoorbeeld projecten die ervoor zorgen dat mensen vorm kunnen geven aan hun leven en verantwoordelijkheid leren nemen voor anderen. Ook mensen met ideeën om de leefbaarheid van hun buurt te verbeteren of waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten kunnen zich aanmelden voor de speeddate.

Aanmelden voor de online speeddate op 6 oktober kan via www.vsbfonds.nl. Het idee wordt besproken in aanloop naar het indienen van een eventuele aanvraag, om te kijken of het aansluit bij de doelstellingen van VSBfonds. Na een korte toelichting krijgt men feedback of er een aanvraag gedaan kan worden.

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.