Afbeelding

Ontdek het moderne naaien bij Vos Naaimachines in Emmen

Algemeen

EMMEN – Passie, Perfectie, Plezier & Pure Ontspanning. Dat is het nieuwe naaien. Oubollig is het allang niet meer. Sterker nog: naaien is hot!

Rob Vos van Vos Naaimachines in Emmen weet er alles van. Hij groeide op tussen de naaimachines in de winkel aan het Noordeind in Emmen en nu is hij als derde generatie zelf eigenaar van de naaimachinespeciaalzaak. Zijn pleegzoon Fanuel staat te popelen om het roer over te nemen. Opa Vos opende in 1932 in Assen de eerste naaimachinewinkel.

Naaien is erg populair: niet alleen bij vrouwen, maar ook bij jongeren. ,,Naaien is meer en meer een hobby geworden. Veel mensen gaan voor de ontspanning ’s avonds nog even een paar uurtjes zitten naaien.’’ De machines zijn daar ook op aangepast. ,,Op de eenvoudig te bedienen machines zit tegenwoordig bijvoorbeeld heldere LED-verlichting, een handige draad-door-de-naald-inrijger en handige druktoetsen waardoor je met één druk op de knop altijd de juiste steek hebt. En wat dacht u van een naaigids in de machine die vertelt welke steek het beste geschikt is voor de stof.’’ Verder zijn de moderne naaimachines breder om gemakkelijker met grote stukken stof te kunnen werken.

In zijn modern ingerichte winkel heeft Vos een ruim aanbod nieuwe naai-, quilt-, lock- en borduurmachines. Alleen al in naaimachines hebben klanten keus uit zeventig verschillende modellen van merken als Bernina, Pfaff, Husqvarna Viking, Janome, Singer en Brother. Van al die merken is Vos gecertificeerd dealer. Tot eind dit jaar heeft Vos Naaimachines zowel in de winkel als in de webshop aantrekkelijke aanbiedingen.

Nieuwsgierig geworden? Stap eens binnen in de winkel aan het Noordeind 91-93 in Emmen of neem een kijkje op de website: www.vosnaaimachines.nl.