Tijdens de zomer gaat soos Het Trefpunt in Beilen door met maandelijkse activiteiten, waaraan ook niet-leden gratis kunnen deelnemen.
Tijdens de zomer gaat soos Het Trefpunt in Beilen door met maandelijkse activiteiten, waaraan ook niet-leden gratis kunnen deelnemen. Pixabay

Soos Het Trefpunt gaat door tijdens zomermaanden

Algemeen

BEILEN - In de zomermaanden mei, juni, juli en augustus ligt het verenigingsleven weer stil, maar niet bij soos Het Trefpunt in Beilen. Gedurende die periode is iedere inwoner van de gemeente Midden-Drenthe elke tweede dinsdagmiddag van de maand welkom om te komen klaverjassen, jokeren, rummikuppen of sjoelen.

Mensen die aan deze zomeractiviteiten willen meedoen, hoeven geen lid te zijn van de soos. Deelname is gratis. De koffie en thee in de pauze komen wel voor eigen rekening. Voor Beilenaren of inwoners van de buitendorpen die eens willen kennismaken met soos Het Trefpunt, zijn de zomeractiviteiten een prima gelegenheid. De soos komt samen in buurtgebouw De Raat aan de Reigerlaan 8 in Beilen, tegenover de Poiesz. 

De wekelijkse bijeenkomsten op de dinsdagmiddag van soos Het Trefpunt zijn van begin september tot en met december en van januari tot en met april. De soos heeft 55 leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook tijdens het seizoen. Aanmelding is niet nodig, belangstellenden kunnen gewoon naar de soos komen. Het lidmaatschap van Het Trefpunt kost per periode 15 euro.

Het Trefpunt is een sociale en actieve soos, die wordt ondersteund door de Stichting Welzijn Ouderen Midden-Drenthe. “De soosleden zijn er voor elkaar”, zegt voorzitter Betty Eising. “Er is aandacht voor zieken en jarigen.” Tijdens Kerst en bij de afsluiting van het seizoen wordt er iets extra’s georganiseerd. Voor meer informatie kan een mail worden gestuurd naar bbeising@hotmail.com. Bellen met 0593-524405 is ook mogelijk.