Ivor en Mirjam Hammerschmidt openen op Koningsdag hun gloednieuwe woonwinkel Bo Caza in Beilen.
Ivor en Mirjam Hammerschmidt openen op Koningsdag hun gloednieuwe woonwinkel Bo Caza in Beilen. Eigen foto

Woonwinkel Bo Caza opent op Koningsdag

Algemeen

BEILEN - Op Koningsdag opent de gloednieuwe woonwinkel Bo Caza haar deuren in Beilen. Eigenaar Ivor Hammerschmidt start samen met zijn vrouw Mirjan een eigenzinnige woonwinkel in hetzelfde pand als waar hij ooit begonnen is als leerling-stoffeerder.

Bo Caza is allesbehalve een standaard woonwinkel. De nieuwste trends worden door Ivor en Mirjam gepresenteerd met een heel eigen touch. Het assortiment van Bo Caza loopt uiteen van stijlvolle vloeren en gordijnen tot innovatieve raambekleding, divers (kinder-)behang en speciale verfsoorten van Pure & Original. Uniek zijn de exclusieve kleinmeubelen en stijlvolle woonaccessoires van Bo Caza. Ook beddengoed van topmerken als Pip, Oilily en Ariadne at Home ontbreekt niet in het aanbod. Bo Caza biedt kortom een unieke mix van stijl, comfort en eigenzinnigheid in wonen.

Tijdens de opening op Koningsdag is de Brinkstraat voor de woonwinkel omgetoverd tot een kinderrommelmarkt. Speciaal voor de kinderen heeft Bo Caza een creatieve uitdaging bedacht: ontwerp je eigen behang. De winnaar ziet zijn of haar ontwerp terug op de muur thuis! Daarnaast biedt Bo Caza een grappige foto-activiteit. Daarbij worden kinderen ‘achter het behang geplakt’, als een leuke herinnering aan deze feestelijke dag.

Speciaal voor de opening zijn er aantrekkelijke kortingsacties. Voor de vroege vogels is er een leuke extra bonus. Klanten maken kans op een gratis interieuradvies door hun e-mailadres achter te laten bij de kassa. De feestelijkheden duren de hele maand mei voort, met kortingsacties en leuke promoties.

Bo Caza is gevestigd naast de Hema in de Brinkstraat. In de aanloop naar de opening op Koningsdag kan online alvast een kijkje worden genomen op www.bocaza.nl.