Bezoekers van de DemoDag kunnen uitgebreid proberen en vergelijken.
Bezoekers van de DemoDag kunnen uitgebreid proberen en vergelijken.

DemoDag VerrekijkerShop op het Holtingerveld

Algemeen

BEILEN – De VerrekijkerShop in Beilen organiseert op zondag 14 april een DemoDag bij de Holtinger Schaapskudde op het Holtingerveld in Havelte.

Tijdens deze dag kunnen de bezoekers vrijblijvend vele verschillende verrekijkers en spotting scopes, wildcamera’s en warmtebeeld kijkers testen en vergelijken. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er vertegenwoordigers en productspecialisten aanwezig die er alles over kunnen vertellen en bezoekers kunnen met al hun vragen bij hen terecht.

Onder het genot van een hapje (foodtruck is aanwezig) en een drankje en muzikale omlijsting kunnen de bezoekers aanwezig zijn bij diverse lezingen en workshops, waaronder digiscoping door niemand minder dan Peter Grobben. Ook kan worden meegedaan aan natuurexcursies. Er zijn de hele dag mooie aanbiedingen en kortingsacties op verschillende producten. De DemoDag is dé uitgelezen kans om een passend advies te krijgen en vele kijkers met elkaar te vergelijken.

Zoals gebruikelijk presenteert de VerrekijkerShop nagenoeg het hele assortiment verrekijkers, spotting scopes, warmtebeeld camera’s, wild camera’s, digiscoping producten en allerlei mooie en handige accessoires op een mooie plek in de natuur. Dit jaar is er gekozen voor de schaapskooi van de Holtinger Schaapskudde in Havelte.