DA-drogisterij la Santé in Westerbork (foto la Santé).
DA-drogisterij la Santé in Westerbork (foto la Santé).

DA-drogisterij la Santé in Westerbork organiseert gezondheidsbeurs

Algemeen

WESTERBORK - Renate Nijland, eigenaresse van DA-drogisterij la Santé in Westerbork, organiseert op 2 mei een gezondheidsbeurs in zalencentrum Meursinge in Westerbork.

Er zal onder andere een lezing over algehele gezondheid worden gegeven door een orthomoleculair therapeut. Sandra Koster van SKHealth/Solaray vertelt over de overgang, stress en het gebruik van vitamines, mineralen en vetzuren. Ingrid van Bergen van ALKA Nederland gaat in op het ontzuren van je lichaam. Hierbij komen aan de orde spierpijn, osteoporose, artrose, jicht, hoge bloeddruk, reuma/fibromyalgie, maagzuur en cellulitis.

Tevens kan het publiek terecht bij diverse bedrijfsstands met producten en diensten op het gebied van gezondheid. Voorbeelden zijn massage, cupping, acupunctuur, maar ook Gezond in Midden-Drenthe is aanwezig. Zij organiseren onder andere wandelingen in de natuur. Dat deden ze al in Smilde en Beilen, maar nu ook in Westerbork.

DA-drogisterij la Santé is uiteraard zelf ook present met een tafel waar bezoekers hun bloeddruk kunnen laten meten. Ook kunnen mensen een verwijzing krijgen voor een glucose- of cholesteroltest in de winkel. 

De beurs begint om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.