Bewoners van woonzorgcentrum Spectrum in Beilen hebben hun wensen opgehangen in de wensboom van de Lionsclub Westerbork.
Bewoners van woonzorgcentrum Spectrum in Beilen hebben hun wensen opgehangen in de wensboom van de Lionsclub Westerbork. Lionsclub Westerbork

Lionsclub laat wensen bewoners Spectrum Beilen uitkomen

Algemeen

BEILEN/WESTERBORK - Twee gelukkige bewoners van woonzorgcentrum Spectrum in Beilen beleven binnenkort een onvergetelijke dag in Wildlands in Emmen, dankzij de Lionsclub Westerbork. Op initiatief van de Lions is bij Spectrum een wensboom neergezet, waarin van februari tot half april twaalf hartenwensen van bewoners zijn verzameld. Deze wensboom stond vorig jaar in een verzorgingshuis in Westerbork.

Het welzijnsteam van Spectrum is erg blij met de samenwerking met de Lions uit Westerbork. “De wensboom laat zien hoe gemeenschappen samen kunnen komen om vreugde te verspreiden.” Sinds de eerste bewoners hun wens en motivatie op een geluks-klavertje hebben geschreven en in de wensboom hebben opgehangen, komen de Lions iedere maand samen om de wensen te inventariseren en te bespreken hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Dit gaat in nauw overleg met het welzijnsteam.

De Lionsclub streeft ernaar om alle wensen dit jaar in vervulling laten gaan.