Heleen en Edwin van Het Pakhuis/Topteamstoffering in Beilen geven hun klanten een kundig en goed advies, ook als het om zonwering, horren en hordeuren gaat.
Heleen en Edwin van Het Pakhuis/Topteamstoffering in Beilen geven hun klanten een kundig en goed advies, ook als het om zonwering, horren en hordeuren gaat. Eigen foto

Het Pakhuis/ Topteamstoffering: ook voor zonwering, horren en hordeuren

Algemeen

BEILEN - Het Pakhuis/Topteamstoffering is niet alleen dé interieurwinkel in de regio. Ook voor de juiste zonwering, horren en hordeuren zijn klanten op het juiste adres aan de Modepassage 4 in Beilen. Erwin en Heleen geven hen graag een kundig en goed advies.

In zonneschermen zijn er vele opties mogelijk. Zo heeft Het Pakhuis/Topteamstoffering verschillende knikarmschermen te koop voor mensen die graag beschermd tegen de felle zon buiten willen zitten. De knikarmschermen zijn er in allerlei bakkleuren. Ook de doeken zijn in de laatste modekleuren leverbaar. Verschillende opties zijn er bovendien bij de bediening van het knikarmsysteem.

Markiezen passen uitstekend bij bijvoorbeeld een karakteristiek pand uit de jaren dertig. Dergelijke zonneschermen hebben niet alleen een zonwerende functie, maar kleden een woning ook nog eens mooi aan.

Het Pakhuis/Topteamstoffering levert ook al jaren screens. Deze voorkomen direct zonlicht in de woning en houden daarmee de warmte buiten. Screens creëren privacy en reguleren de lichtinval. Helemaal van deze tijd is het bedienen van de screens met een app, waarbij een zonnecel de energie levert waarmee de screens in beweging worden gezet. Ook screens zijn te koop in allerlei doekkleuren.

Rolluiken zorgen het hele jaar door voor een aangename temperatuur in, bijvoorbeeld, de slaapkamer. In de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter juist binnen. Doordat er geen hinderlijke lichtinval is, slapen klanten met rolluiken langer en rustiger. Ook de rolluiken werken op een zonnecel.

Voor horren en hordeuren is Het Pakhuis/Topteamstoffering eveneens het juiste adres. Hordeuren worden dagelijks gebruikt en moeten dus degelijk zijn. De hordeuren van Het Pakhuis/Topteamstoffering zijn van het merk Unilux en zijn gemaakt van recyclebaar aluminium, voorzien van uv-bestendige kunststof onderdelen. Ook raamhorren in allerlei soorten worden speciaal voor de klant gemaakt.

Erwin en Heleen van Het Pakhuis/Topteamstoffering geven graag een goed en passend advies. De interieurwinkel is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.