Bob Terpstra gaat door bij handbalvereniging SVWW.
Bob Terpstra gaat door bij handbalvereniging SVWW.

SVWW verlengt samenwerking met coach Bob Terpstra

Sport

WESTERBORK - Handbalvereniging SVWW uit Westerbork en Wijster heeft het contract met coach Bob Terpstra verlengd. De club is tevreden over de manier waarop er onder leiding van Terpstra door de dames wordt gepresteerd.

Club en coach hebben naar aanleiding van de verlenging laten weten volgend seizoen voor het kampioenschap te willen gaan. Promotie naar de hoofdklasse is het doel. De selectie bestaat uit een mooie mix van ervaren spelers en jonge talenten, waardoor er volgens de clubleiding een uitstekende basis ligt.

Terpstra: ,,Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van SVWW en deze samenwerking te kunnen verlengen. Na een aantal uitdagende seizoenen zijn we klaar om onze ambities waar te maken en voor het kampioenschap te strijden. Ik ben ervan overtuigd dat dit team de potentie heeft om verder te groeien en ons doel, het kampioenschap in de eerste klasse, te bereiken.”

Teambegeleidster Janet Pomper blijft ook komend seizoen verbonden aan Dames 1. 

Op dit moment is SVWW nog in gevecht om de derde plaats in de competitie. In de laatste wedstrijd voor een korte competitiestop werd in sporthal De Borkerkoel met 24-23 gewonnen van de huidige nummer drie HVC. Op zaterdag 11 maart speelt SVWW de volgende thuiswedstrijd in Wijster tegen de Cirkeltijgers. Dit duel begint om 20.00 uur.