De DrentseFiets4Daagse wordt gehouden van 13 tot en met 16 juli (foto Gerrit Boer).
De DrentseFiets4Daagse wordt gehouden van 13 tot en met 16 juli (foto Gerrit Boer).

Drentse Fiets4Daagse 2021 gaat door

Algemeen

MIDDEN-DRENTHE - De Drentse Fiets4Daagse 2021 gaat door. Van 13 tot en met 16 juli kunnen de liefhebbers weer de weg op. 

Het bestuur is er na overleg met diverse partijen van overtuigd dat de editie 2021 door kan gaan. Wel wordt gekozen voor een coronaveilige opzet. Deelnemers kunnen daarom alleen online inschrijven en de organisatie zal met tijdsloten werken om te voorkomen teveel deelnemers tegelijk starten.

De komende periode zorgen de zeven startplaatsen ervoor dat er weer hele mooie routes uitgezet worden, zodat iedereen weer kan genieten van het prachtige Drentse landschap en de Drentse gastvrijheid.

Voorzitter Jan Broertjes: ,,Iedereen is eraan toe om er weer lekker op uit te gaan. Met de maatregelen die we nemen en de verwachte vaccinaties, gaan we er prachtige en veilige fietsdagen van maken.”

Meer informatie over de exacte invulling van het evenement zal vanaf 15 mei te vinden zijn op de website www.fiets4daagse.nl. Hier kunnen de deelnemers zich ook inschrijven. Hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse is fietsenfabrikant Amslod.