Lenie Lomulder met het jubileummagazine.
Lenie Lomulder met het jubileummagazine.

Speciaal jubileummagazine van Anders Bloemstyling

Algemeen

BEILEN - Anders Bloemstyling heeft een speciaal jubileummagazine uitgegeven ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. In het tijdschrift wordt het bedrijf van Lenie Lomulder door de jaren heen gepresenteerd.

In het magazine met de naam ‘Anders’ zijn onder andere verhalen te lezen over de ouders van Lenie, die altijd achter haar hebben gestaan en dat nog steeds doen. me stonden en nog steeds staan. Verder zijn er prachtige beelden van bruiloften, bijzondere bloemen met het bijbehorende verhaal en informatie over een nieuwe dienst met de naam Rouw Anders. 

Er worden vragen gesteld aan vrouwen die belangrijk zijn geweest in de ontwikkeling van Anders Bloemstyling en het team van TrouwAnders wordt voor het voetlicht gebracht. Sinds januari is TrouwAnders een samenwerking met Bo Nagengast aangegaan en ook daarop wordt ingegaan. De krachtenbundeling heeft volgens Lenie Lomulder geleid tot ‘een fantastische concept’. In ‘Anders’ vertelt ze er meer over.

Het magazine is tot stand gekomen met de ondersteuning van diverse adverteerders. ,,Sterke vrouwelijke ondernemers waar ik energie van krijg. Meiden bedankt! Het was heel indrukkend en ontroerend om dit magazine te maken met al die bijzondere verhalen’’, aldus de Beiler onderneemster. 

Het magazine is te koop bij de Primera in Beilen.