De VVD-karavaan tijdens de stop in Zwiggelte (foto VVD Midden-Drenthe).
De VVD-karavaan tijdens de stop in Zwiggelte (foto VVD Midden-Drenthe).

VVD Midden-Drenthe klimt voor duurzame campagne op de fiets

Algemeen

MIDDEN-DRENTHE - De VVD in Midden-Drenthe heeft zaterdag op een duurzame manier campagne gevoerd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. De liberalen stapten op de fiets voor een rondje door de eigen gemeente.

Volgens de VVD kan iedereen op zijn eigen manier een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. ,,Wij willen mensen niet allerlei verplichtingen opleggen, maar mensen zelf de keuze laten maken wat haalbaar en gepast is, ook financieel. Als we met zijn allen willen blijven genieten van onze prachtige gemeente, dan moeten we ons met zijn allen inzetten’’, aldus de liberale boodschap.

De eerste zeven kandidaten van de lijst gingen, gekleed in de bekende witte jassen, op de fiets door Beilen, Westerbork, Zwiggelte en Hooghalen. De zon scheen, de lucht was blauw en de sfeer zat er goed in. De kandidaten maakten tussenstops om met inwoners te spreken. Er werd enthousiast gezwaaid, getoeterd en de VVD’ers kregen allemaal leuke reacties. Eenmaal terug bij het startpunt werd er afgesloten met de woorden ‘dit moeten we echt vaker doen’ en ‘wat is het toch lekker fietsen hier’.