Afbeelding

Workshop voor levende standbeelden in Westerbork

Algemeen

WESTERBORK - In Westerbork wordt woensdag 15 en zaterdag 18 juni een workshop ‘Hoe wordt ik een steengoed standbeeld’ gehouden. De deelname is gratis.

De workshop is een initiatief van de organisatie van Stiefkiekn, het living statues-festival in het centrum van Westerbork. Dat staat voor 10 juli weer op het programma. 

Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe ze een levend standbeeld kunnen worden. Aan de orde komen de onderdelen drama, beweging, act en grime/kostuum. Er worden handige tips gegeven. Hoe leer je stil te staan en hoe beweegt een levend standbeeld? Dit zijn enkele van de aspecten die aan bod komen. Verder gaan de deelnemers een eigen optreden creëren en experimenteren met kostuum en grime.

De workshop is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en ervaring is niet nodig. De workshop vindt plaats bij restaurant De Turfsteker en start om 13.30 uur. Het einde is rond 16.30 uur. Wie mee wil doen, kan zich opgeven door een e-mailtje te sturen naar info@stiefkiekn.nl of een appje te sturen naar 0655558650.